Beukenhaag 16 8167 NR Oene
06-1110 5557 maasstudiebegeleiding@gmail.com
Subsidiemogelijkheden

Tarieven

MAAS studiebegeleiding & Coaching werkt op uitsluitend op afspraak voor een optimale begeleiding. Neem contact op om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Coaching en begeleiding is uiteraard maatwerk. Soms heeft iemand individuele begeleiding op eigen locatie nodig, in andere gevallen is ondersteuning in groepssessies op een centrale locatie voldoende. De vermelde standaardtarieven zijn daarom alleen indicatieve eenheidstarieven. In iedere situatie krijgt u een op maat gemaakte offerte met uitgewerkte uurtarieven (en eventueel reiskostenvergoeding) aangepast op uw situatie.

We bespreken graag met u alle mogelijkheden en wat nodig is. Inclusief de daarvoor geldende offerte. Voor één-oudergezinnen of gezinnen met een laag inkomen is er een mogelijkheid voor subsidie vanuit de gemeente of financiële tegemoetkomingen vanuit diverse andere stichtingen. We helpen u graag met de aanvraag en afhandeling daarvan! Neem hiervoor gewoon geheel vrijblijvend contact op.

Indicatieve tarieven individuele studiebegeleiding en coaching

Categorie

Van toepassing Uurtarief*  Actuele beschikaarheid***
Tarief Laag

Ma. t/m vr. 9:00-15:00u

€ 69,- 's ochtends nog enkele plekken,
's middags vanaf okt. weer gelimiteerd beschikbaar
Tarief Normaal

Ma. t/m do. 15:00-22:00u

€ 85,- Alleen in de avonden nog enkele plaatsen beschikbaar
Tarief Hoog Vr. 15:00-22:00u + za. & zo. 10:00-18:00u € 99,- Slechts enkele plaatsen beschikbaar
       
MAAS Summer School 15 juli t/m 15 augustus  -30% Op de geldende uurtarieven
       
Reiskosten** Van toepassing  Tarief Opmerking
Vergoeding afstand Per kilometer € 0,40 Heen & terug
Vergoeding reistijd Per kwartier € 5,50 Afgerond naar boven, heen & terug
Parkeerkosten Wanneer benodigd p.m.  
       
Inschrijfkosten* Eenmalig per leerling € 19,- Inclusief agenda/planner en notitieboek
       

Tarief per leerling. Meldt u meerdere leerlingen tegelijk aan voor DUO/TRIO lessen (broertjes/zusjes, klasgenoten, vriendjes etc.), dan betaalt u slechts één keer inschrijfkosten en krijgt u aangepaste tarieven met korting op deze 2e, 3e enz. leerling. Voorwaarde is wel dat deze leerlingen naar ons inzicht dezelfde hulpvraag hebben.
** Bij coaching en begeleiding op uw eigen locatie. Vermijd deze cumulatieve reiskostenvergoeding eenvoudig door te kiezen voor een (centrale) MAAS locatie. De kosten worden berekend op basis van de gebruikelijke adviesroute en theoretische reistijd op Google Maps. (Omrijden vanwege) Files en wegwerkzaamheden hebben dus geen negatieve invloed op de reiskosten.
*** Wij doen ons best om deze informatie up to date te houden, maar aan de hier getoonde beschikbaarheid kunnen helaas geen rechten worden ontleend.

Indicatieve tarieven correspondentie ondersteuning

Wanneer u als ouder niet goed doorkomt bij de school van uw kind, bv. waarom uw kind geen herkansing krijgt en/of (daardoor) dreigt te blijven zitten of u de school van uw kind maar niet duidelijk krijgt gemaakt, wat er precies scheelt en waarom uw kind meer tijd nodig heeft voor bepaalde opdrachten, is er de correspondentie ondersteuning van MAAS. Aangezien MAAS voortdurend met scholen correspondeert over de voortgang van haar leerlingen en de achterliggende oorzaken van problemen,  weten wij dan ook vaak succesvol zaken voor elkaar te krijgen bij scholen, wanneer leerlingen om moverende redenen een achterstand hebben opgelopen met dreigende gevolgen. Profiteer van deze kennis en ervaring van MAAS voor de toekomst van úw kind.

Correspondentiepakket tarief: € 69,-
Inhoud pakket inclusief:
  • Intake gesprek
  • Opstellen correspondentie/brief aan school
  • 1 correctieronde
  • Doorspreken terugkoppeling school
Spoedtoeslag (<48u): € 25,-