Beukenhaag 16 8167 NR Oene
06-1110 5557 maasstudiebegeleiding@gmail.com
Subsidiemogelijkheden
Nieuws
22 maart 2020
 / Algemeen nieuws

Examens en eindtoetsen gaan niet door

Examens en eindtoetsen gaan niet door

Uw kind zal zich wellicht hebben verheugd op de mededeling dat de eindexamens en eindtoetsen op scholen dit jaar worden geschrapt. Niet hoeven blokken en weg met die faalangst en examenvrees! Maar wat doen maanden geen school en thuisschool met de voortgang en eventuele leerachterstand van uw kind?

Het is niet voor iedereen weggelegd om thuis kinderen zelf les te geven (zie ook ons nieuwsbericht met tips hierover) of om er (voldoende) tijd voor vrij te kunnen maken. Zeker niet als uw kind toch al moeite heeft mee te komen en een eventuele leerachterstand heeft. Juist voor kinderen met leerproblemen is de huidige sluiting helemaal niet gunstig. Vooral wanneer zij van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan na de zomer, kan een aantal maanden thuisschool de opstart extra moeilijk maken en kunnen hun problemen ernstiger worden.

Om dat te voorkomen is studie- en huiswerkbegeleiding nu misschien meer dan ooit nodig. Voorziet u nu al problemen op termijn? Heeft u op dit moment hulp nodig bij thuis lesgeven? Wacht dan niet te lang en neem snel contact op met MAAS Studiebegeleiding! Ook in deze tijden staan wij voor u en voor uw kind klaar - op locatie of digitaal op afstand, naar uw wens. U kunt daarbij gebruik maken van onze speciale Corona Kennismakingstarieven!