Beukenhaag 16 8167 NR Oene
06-1110 5557 maasstudiebegeleiding@gmail.com
Subsidiemogelijkheden

 

 

Basisschoolleerlingen (6 t/m 12 jaar)

Basisschoolleerlingen (6 t/m 12 jaar)

We zijn allemaal mens, maar toch zijn we niet allemaal hetzelfde. Het ene kind is het andere niet. En toch wordt het onderwijs op maar één manier aangeboden. Zelfs remedial teaching is vaak alleen een herhaling van het huidige onderwijs, maar dan alleen langzamer… Is een kind dat anders leert of leerproblemen ervaart dan per definitie langzamer?

Maar misschien leert uw kind wel anders? Waarom wordt dat dan niet onderkend? Heel simpel: Omdat het onderwijssysteem nu eenmaal op de meest voorkomende leerstijl wordt ontwikkeld en gegeven. Maar daar is wat aan te doen! Ik oefen met leerlingen van de basisschool, onder andere door gebruik te maken van de Kernvisie methode. De stof wordt dan op een andere manier aangeboden dan op school. Veel beelddenkers, add’ers, adhd’ers, dyslecten of gewoon leerlingen die anders leren, hebben hier ontzettend baat bij. Daarnaast geef ik ook speciale aandacht aan faalangstreductie, mindset, en visuele functies.

_RSP5967.jpg

Bassisschoolleerlingen kunnen in overleg met school onder schooltijd worden begeleid op school, bij de leerling thuis of bij MAAS studiebegeleiding en Coaching op locatie. Tijdens een intakegesprek of proefles wordt vastgesteld wat uw kind nodig heeft, of er een klik is, en bekijk ik aan de hand daarvan of er financiële ondersteuning via de gemeente of het samenwerkingsverband van scholen kan lopen. Neem gewoon eens geheel vrijblijvend contact met mij op!

MAAS leert uw kind geen trucjes om de (basis)school maar door te komen, maar een manier van leren die past bij uw kind. Iets waar hij/zij een leven lang wat aan heeft (ook na de basisschool, middelbare school en alle leermomenten daarna)!

Referentie

Referentie.jpg