Beukenhaag 16 8167 NR Oene
06-1110 5557 maasstudiebegeleiding@gmail.com
Subsidiemogelijkheden

 

 

Kernvisie methode

Kernvisie-methode-logo.jpgKernvisie methode

Komt u kind niet mee op school?
Loopt hij of zij vast?
Heeft u het gevoel dat er veel meer inzit in uw kind, maar dat het niet tot uiting komt?

Het huidige onderwijs is speciaal geschreven voor degene die door middel van horen, veel herhalen, kleine stapjes de leerstof zich eigen kunnen maken. Maar wat als uw kind nu net een andere leerstijl heeft? Dan kan het zijn dat uw kind een andere aanpak nodig heeft. Dat kan een andere manier van leren zijn, een handreiking van iemand die snapt dat kinderen soms anders leren dan ze op school leren of aanbieden. Maas Studiebegeleiding & Coaching biedt hiervoor hulp met de Kernvisie methode. 

Voor wie?
De Kernvisie methode geeft leerlingen de handreiking om efficiënt anders te leren op gebied van spelling, rekenen, topografie enz. Kinderen die veel baat hierbij hebben ervaren vaak leerproblemen als gevolg van (al dan niet vastgestelde) dyslexie of dyscalculie, Adhd, Add, en/of Asperger. De Kernvisie methode daagt namelijk hun sterke kanten uit om die optimaal te benutten. Maas Studiebegeleiding biedt deze methode al aan kinderen vanaf 7 jaar (vanaf de basisschool).

Subsidie
Omdat de Kernvisie methode bij veel leerlingen een bewezen effectief hulpmiddel is gebleken en ook daadwerkelijk helpt vanaf de eerste sessie, kan de coaching worden vergoed door de gemeente, zolang uw kind niet ouder dan 18 jaar is. Als u graag meer wilt weten kom dan eens langs op een informatieavond of vul het contactformulier in. 

Meer informatie >> Inschrijven >>